Acest regulament se aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre SC APIS DONAU SRL prin intermediul acestui site web.
 
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor ce se regasesc mai jos.
 
APIS DONAU SRL isi rezerva dreptul de a efectua modificari ulterioare acestui contract, fara a notifica in prealabil partile.
 
1. Definitii
 
In interesul prezentului regulament, urmatorii termeni se definesc astfel:
 
• beneficiar = persoane fizice sau juridice ce plaseaza o comanda pe acest site web;
• furnizor = compania APIS DONAU SRL., identificata la Registrul Comertului cu J34/1062/2014, Cod unic de inregistrare RO32727091 avand sediul social in Soseaua Vitan-Barzesti, Nr. 7D, Sector 4, Bucuresti si punct de lucru deschis in Strada Viilor Nr. 2, Alexandria, Teleorman, detinand web site www.apis-donau.ro
• produse  = bunuri care urmeaza a fi livrate de furnizor catre beneficiar ca urmare a contractului incheiat;
• comanda = o forma electronica de comunicare intre beneficiar si furnizor, prin care furnizorul isi da acordul de livrare a produselor solicitate, iar beneficiarul este de acord sa achite contravaloarea produselor comandate;
• contract = o comanda confirmata si validata de catre furnizor.
 
2. Drepturi de autor
 
Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site web apartin in totalitate companiei www.Apis-Donau.ro si nu se pot copia sau folosi fara acordul scris al proprietarului.
 
Persoanele care acceseaza acest site web au dreptul de a vizualiza intregul continut si sa insereze link-uri catre acest site web pe alte site-uri cu caracter comercial sau publicitar.
 
Apis-Donau.ro isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care au un comportament inadecvat sau limbaj necivilizat si agresiv.
 
3. Confidentialitatea datelor
 
Apis-Donau.ro garanteaza pentru protectia si confidentialitatea datelor dumneavoastra personale conform Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare si a Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.
 
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces asupra datelor personale, de modificare, dreptul de a inceta prelucrarea lor, dreptul de opunere a prelucrarii lor si dreptul de a va adresa justitiei. Va puteti exercita aceste drepturi prin expedierea unei cereri scrise, semnata si datata, la sediul firmei Apis Donau.
 
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul acestui site web sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.Apis-Donau.ro va fi considerata tentativa de frauda si va fi pedepsita penal conform legislatiei romane in vigoare de catre autoritatile competente.
 
Datele dumneavoastra personale sunt colectate, in maxima siguranta, numai in scopul de a va inregistra si livra comenzile efectuate. Apis-Donau.ro. recomanda tuturor parintilor si tutorilor legali sa informeze minorii, intr-un mod cat mai corect si adecvat, cu privire la utilizarea datelor cu caracter personal, in momentul utilizarii site-ului.
 
4. Comanda
 
Confirmarea comenzii de catre beneficiar aduce dupa sine acceptarea termenilor si conditiilor impuse de Apis-Donau.ro
 
Se considera finalizata comanda in momentul in care beneficiarul o confirma telefonic furnizorului. Comanda nu se livreaza niciodata daca beneficiarul nu o confirma in prealabil. Prezentul contract intra in vigoare la confirmarea telefonica a comenzii de catre unul din operatorii Apis-Donau.ro
 
5. Modalitati de plata
 
Va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de a plati produsele comandate:
 
• ramburs, prin plata numerar catre curier la livrarea coletului;
• plata online cu cardul
• ordin de plata (OP)
• Plata prin PayPal
 
  • In cazul comenzilor pentru care se cere un avans (exemplu: roiuri sau familii de albine) , acesta va fi nereturnabil in cazul in care clientul se razgandeste si nu finalizeaza plata comenzii).
 
6. Garantia produselor
 
Apis-Donau.ro asigura garantia tuturor produselor comercializate, conform Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiilor asociate acestora.
 
7. Garantia preturilor
 
Produsele comercializate pe acest site web includ TVA.
Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel afisat pe site in momentul plasarii comenzii.
Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila, insa ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii dumneavoastra sa nu se modifice dupa confirmarea acesteia telefonic de operatorii nostri.
 
8.1 Livrarea comenzilor
 
Livrarea comenzilor se face prin firma de curierat rapid, la adresa de livrare completata la plasarea comenzii.
Livrarea se efectueaza doar in urma confirmarii telefonice.
 
Nu ne asumam raspunderea pentru pierderile (mortalitatile) cauzate pe perioada transportului catre client.
 
Desemenea, comenzile se pot ridica personal de la Punctul de Lucru din Alexandria (Strada Viilor Nr. 2 ), Teleorman.
 
8.2 Costul transportului
 
Costul pentru livrarea comenzii va fi comunicat de catre un reprezentant al magazinului.
 
8.3 Timpul de livrare
 
Comanda dumneavoastra va fi procesata si livrata in cel mai scurt timp posibil. Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, in cazul in care pe site sunt inregistrate foarte multe comenzi, ne rezervam dreptul de a mari perioada de livrare.
 
8.4 Programul de livrare
 
Produse Apicole: Livrarile se fac de Luni-Vineri  in intervalul orar 09:00-17:00.
Material Biologic: Livrarile se fac de Luni-Joi  in intervalul orar 09:00-17:00.
Inainte de efectuarea livrarii veti fi contactat telefonic de unul din curieri pentru a confirma adresa de livrare.
 
Daca in acest timp nu sunteti la adresa de livrare, puteti cere ca livrarea sa se faca la o alta adresa sau sa specificati un interval orar in care sunteti la adresa la care ati cerut livrarea la plasarea comenzii.
 
10. Reclamatii
 
Pentru orice reclamatii, sugestii, nemultumiri sau intrebari Apis-Donau.ro va recomanda sa ne contactati la adresa de e-mail office@apis-donau.com sau sa completati formularul tipizat de pe acest site web.
 
11. Forta majora
 
Compania Apis Donau SRL nu poate fi considerata raspunzatoare pentru expedieri intarziate in cazurile:
• cazul fortuit: blocaje rutiere, surpari de teren in apropierea soselei, caderi de poduri, accidente rutiere, probleme mecanice ce pot aparea in modul de transport, etc.;
• cauze naturale: furtuni, incendii, inundatii, zapada sau inghet, etc.;
• cauze umane: razboaie, starea de asediu, greve, revolutii, etc.
 
12. Limitarea responsabilitatii
 
Compania Apis Donau SRL nu este raspunzatoare pentru acuratetea datelor furnizate utilizatorului sau pentru erorile, greselile, neindeplinirile, intarzierile sau intreruperile fluxului de date indiferent de motiv.
 
Compania Apis Donau SRL nu este raspunzatoare pentru daunele aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a descarcarii vreunui continut, accesarii sau utilizarii acestui site web.
 
Compania Apis Donau SRL nu este raspunzatoare pentru nici un fel de daune (inclusiv, dar fara a se limita la daune rezultate din date pierdute, profituri pierdute) rezultate ca urmare a folosirii, sau a incapacitatii de folosire, a informatiilor prezente pe acest site web, chiar daca compania a fost prevenita in legatura cu posibilitatea producerii unor astfel de daune.
 
13. Jurisdictie
 
Legea aplicabila este legea romana. Toate litigiile privind interpretarea, executarea sau incetarea prezentilor Termeni si Conditii se vor rezolva pe cale amiabila de catre reprezentantii partilor (beneficiar si furnizor). In cazul imposibilitatii unei intelegeri intre parti, solutionarea litigiului revine instantelor de judecata romane.